skip to Main Content

RESERVEREN BIJ B&B ANLOOASE

Prijzen Bed & Breakfast Anlooase

Via deze pagina vind je onze prijslijst en beschikbaarheid en kun je via het aanvraagformulier onderaan de pagina direct reserveren.

Prijzen B&B Anlooase per nacht

Logies (o.b.v. 1 persoon) € 70,- *
Logies & ontbijt (o.b.v. 1 persoon) € 85,- *
Logies (o.b.v. 2 personen) € 90,-*
Logies & ontbijt (o.b.v. 2 personen) € 120,- *
Weekend (vr t/m ma) 3 nachten (o.b.v. 2 personen) € 320,- * (incl. ontbijt)
Extra bedden in overleg mogelijk Prijs op aanvraag
Lunchpakket €  9,50 p.p.
Gevulde picknickmand € 15,00 p.p.
Mee eten arrangement (2-gangen) => vraag naar de mogelijkheden € 25,00 p.p.

* Exclusief toeristenbelasting ad € 1,30 p.p.p.n.

Reserveren bij Bed & Breakfast Anlooase

(Aan)vragen bij voorkeur door middel van een reserveringsaanvraag via het formulier onder aan deze pagina. Je kunt op de kalender zien welke datums nog geboekt kunnen worden. Zodra een datum rood of oranje gemarkeerd is, betekent dit dat deze datum reeds bezet is. De gemarkeerde datum is de aankomstdatum. De kalender wordt dagelijks bijgehouden.

Je krijgt via de email een reactie terug. Indien je liever gebeld wilt worden, kun je dat vermelden. Check ook jouw spam folder in de mail voor onze reply.

Let op: indien de datum nog beschikbaar is, ontvang je na je aanvraag van ons een korte bevestigingsmail. Deze geeft aan dat jouw bericht is ontvangen. Daarna volgt een mail waarbij 50% van het tarief in rekening wordt gebracht. Dit bedrag graag overmaken op het genoemde bankrekeningnummer. Indien de reservering binnen 2 weken voor aankomstdatum wordt gemaakt, zal als voorschot het gehele overnachtingstarief in rekening worden gebracht. De reservering is pas definitief als dit bedrag door ons is ontvangen. Je betaalt de resterende 50% bij aankomst, indien nog niet voldaan. Pinnen is mogelijk. Op alle boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Mocht je na het lezen van onze uitgebreide website toch met ons willen spreken, dan zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer +316 25 70 34 38.

Reserveren bij Bed & Breakfast Anlooase

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling

Back To Top